4 sfaturi pentru a manca sushi

 

Încet, savurând sushi în timp ce urmăriți taisho (bucătar-șef) pregătiți-o în fața dvs. este unul din acele momente din viață care te fac să te simți fericit să fii Tokyo.

Mulți ar putea crede că restaurantele de sushi de înaltă calitate au obiceiuri stricte de observat și că este posibil să nu fiți în stare să umblați și să mâncați, dar acest lucru nu este adevărat. Acordând atenție unor reguli și obiceiuri de bază, vă veți mânca maguro (ton), la fel ca un local – și veți preveni orice pas faimos în acest suspect magazin fantezist. * Nu purtați mirosuri puternice

Un restaurant sushi oferă în principal ingrediente în sezon. Aceste ingrediente sunt nu numai pline de aromă, ci și de o aromă frumoasă. Evitați să purtați prea mult parfum, deoarece ar putea supraviețui parfumului ingredientelor.

Mananca sushi in orice ordine
La fel ca vinul, se spune de obicei în Japonia că ar trebui să începeți cu un pește alb și să terminați cu un sushi care are arome îndrăznețe. Cu toate acestea, acest lucru nu este în întregime adevărat. Puteți mânca ceea ce doriți, ori de câte ori doriți să-l mâncați. Acest lucru este posibil în orice restaurant. Doar asigurați-vă că vă curățați gustul consumând ceva de genul ceaiului pentru a vă reîmprospăta gusturile înainte de a mânca mai delicat, mai ușor pește, după ce ați consumat un sushi îndrăgit de gust.

Mananca sushi cu mainile sau betisoarele
Aceasta este o problemă mare și pe care mulți probabil că vor avea întrebări. Sushi poate fi mâncat cu mâinile goale sau cu haosul (betisoarele). Există argumente pro și contra pentru fiecare metodă și nici una nu este considerată calea „potrivită”.

Mananca sushi intr-o singura muscatura
Sushi este o operă de artă unde tăierea peștelui, plus moliciunea și temperatura orezului sunt calculate cu atenție. Mănâncând într-o singură bucată peștele și orezul, o nouă lume se va desfășura în gură. Dacă vă simțiți conștient de faptul că vă deschideți prea mult gura, este posibil să cereți o porție mai mică.

Aceste maniere simple vor merge mult pentru a vă ajuta pe dumneavoastră și pe gazdele voștri să vă simțiți confortabil bucurându-vă de o noapte de neuitat cu un sushi tradițional – și să obțineți cele mai bune rezultate din acea bucată de artă culinară în care Taisho și-a depus toate eforturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *